Jeroen & Linda Down Under

Back at home! :(

Daar zijn we dan weer met een verhaaltje vanuit Nederlandse bodem om onze blog af te sluiten na ruim 5 weken te hebben rondgereisd in Australië.

Ik mis het land nu al. Ik had me voorgenomen relaxter in het leven te staan en ik ben net terug, maar ik merk nu al hoe gehaast alles hier is en uiteraard neem ik dat direct over. Ik blijf daarom maar tegen mezelf zeggen; no worries! De vliegreis duurde erg lang (nog langer dan de heenweg, want we waren nu bijna 29 uur onderweg). De tweede rit, van bijna 13 uur, was een erg lange zit, omdat we op de voorste rij zaten in het midden van het vliegtuig. Geen raampjes om naar buiten te kijken of lekker tegenaan te hangen, wel een soort kuipstoelen waar je niet in kan draaien en uitzicht op een muur, waardoor we ook onze benen niet konden strekken. Slapen werd hierdoor wel heel moeilijk gemaakt! Desalniettemin ben ik na 4 films (aanraders zijnThe King's Speech en S.W.A.T. firefight) redelijk fit het vliegtuig uit gelopen. Jeroen had wat meer geslapen dan ik, dus die voelde zich nog fitter! We landden een half uurtje later dan gepland en om 07.30 uur liepen we dan eindelijk de bagagehal in. En in de bagagehal stond ons een superleuke verrassing te wachten! Jeroen zijn ouders, Martijn en Els en Sanne stonden met zijn vijfen met een spandoek achter het glas! Echt zo lief! En wat was het fijn ze weer te zien allemaal :) Helaas was Romy er niet bij, maar die heb ik vervolgens de hele middag en avond mogen knuffelen, dus dat is ook helemaal goedgekomen hihi.
Toen we thuiskwamen waren de katjes in eerste instantie beledigd, maar daarna draaiden ze bij en konden ze geen genoeg van ons krijgen. Jack zag er supergoed uit (onze baardagaam) en het huis ook. Bij deze willen we Jessica een eervolle benoeming geven, omdat zij ons huis en de dieren heel goed heeft verzorgd. Het was fijn om zo thuis te komen en te weten dat alles goed is gegaan! We hebben eerst koffie gedronken en cake gegeten, Marjolijn was er ook toen we thuiskwamen, dus dat was ook heel fijn en daarna hebben we alle spullen opgeruimd en wassen aangezet. Na een paar uur kwamen Martijn en Els weer en natuurlijk hebben we met hen al grove delen van onze film bekeken. Het is dan alweer zo leuk om alle beelden weer te zien en, met name de begindagen, voelen alweer aan alsof het al maanden geleden is geweest! Nu pakken we ons leventje rustig aan weer op. Ik kan weer met mijn vriendinnetjes bellen, heb al veel lieve welkom-smsjes en kaarten gekregen en Jeroen en ik hebben alweer lekker geshopt (dat hebben we namelijk een jaar niet kunnen doen voor de bruiloft!). Vandaag gaan we de voorbereidingen treffen voor ons feestje van morgenavond. We kunnen niet wachten om iedereen weer te zien!

Ik wil iedereen bedanken voor alle leuke reacties en ook de mensen die geen reactie hebben achtergelaten, bedankt voor de interesse! Wij kunnen zien hoe vaak een verhaal is gelezen en door de hoge aantallen had ik elke dag weer zin om een nieuw verhaal te schrijven. Dit is nu dan wel het laatste verhaal om onze reis af te sluiten, maar tijdens onze volgende reis ben ik weer op het internet aanwezig!

Tot snel allemaal!

Liefs,

Jeroen en Linda

Melis

Welkom thuis lieve buurtjes

xxx

ineke

heerlijk om te lezen dat jullie weer op hollandse bodem zijn,
heb genoten van jullie verhalen en foto's!!!

liefs ineke

Sander & Jess

Ik vond je verhalen altijd erg leuk om te lezen, net alsof wij een beetje mee op reis waren.

Iedereen die wil dat linda een blog bij blijft houden steek je hand op ;-)

Deja

Deja

Steekt haar hand dus op

greetje

Hallo lieve Linda en Jeroen,
Fijn dat jullie weer gezond in Nederland zijn aangekomen. Ik heb genoten van jullie prachtige verhalen en foto's. Ik wens jullie veel sterkte met acclimatiseren in Nederland. Maar dit is een prachtige herinnering waar jullie nog lang op kunnen terugkijken.
Liefs Greetje

Gaelle and Manu

Hello friends,
How are you?
We hope that your come back home is good and your trip.
We'll leave australia in one week and we go to new zeland for one month.
See you
Gaelle and Manu

Susanne

Hoi Linda en Jeroen,

Jullie kennen me niet maar via de Reisblog verkiezing ben ik op jullie site terecht gekomen. Wat geweldig om te lezen. Wij hebben afgelopen mei (dus net na jullie) ook een reis van 5 weken door Australie gemaakt. Het leuke is dat we vooral veel details (zoals de roadworks met de 'stop' en 'slow' bordjes) herkennen.

Wat je schrijft over het relaxter lezen, herken ik ook. Mijn vriend en ik hebben in Australie ook letterlijk tegen elkaar gezegd dat we terug in Nederland relaxter willen gaan leven en meer van het leven willen genieten. Blijkbaar heeft Australie die invloed op je :)

Leuk om op deze manier weer herinneringen op te halen!

Groetjes, Susanne

Linda

Hoi Susanne,

Wat ontzettend leuk dat je dit berichtje hebt achtergelaten! Ik ga zeker ook een kijkje op jullie site nemen. Van wat ik gauw heb gezien (heb em even snel open geklikt) hebben we een beetje dezelfde route genomen! Ik ben erg benieuwd!

Groetjes, Linda