Nieuwe camper!
Wat werden wij heerlijk uitgerust wakker in een hemels zacht bedje rond een uur of half 8. Nou, dat is echt uitzonderlijk zoals jullie onderhand wel weten! Dat is ook wel eens fijn hoor!
We hebben lekker rustig aan gedaan en met name internet bijgewerkt, zoals jullie waarschijnlijk ook wel hebben gemerkt aan alle verhalen en foto's die op de site zijn geplaatst.
We vinden het fijn om contact met het thuisfront te hebben, dus willen we daar veel tijd in steken! Om 08.30 uur had Grace een heerlijk ontbijt klaargemaakt met roerei, bacon en toast. Hmm... met name voor Jeroen kon de dag al niet meer stuk!
We hebben op internet ook alle weersvoorspellingen van de komende week bekeken en bedacht hoe we de rest van de week daar omheen konden plannen. We hebben nu wel genoeg in de regen gezeten vinden wij wel! Het plan om in Noosa te gaan surfen hebben we van de baan geschoven, want daar is het weer echt heel slecht. In plaats daarvan willen we morgen naar Australia Zoo en dan de dagen daarna schijnen wat beter te worden, dus we kunnen vast wel ergens anders ook leren surfen!
We zouden om 13.00 onze nieuwe camper krijgen, maar om 11.00 uur stond hij al voor de deur! Dat was een aangename verrassing. En de verrassing werd alleen maar beter, want toen we buiten kwamen, zagen we dat de nieuwe c amper ook echt gloedjenieuw was! Op de teller stond nog slechts 2300 kilometer! En wat zag hij er van binnen goed uit! Nieuwe bekleding, een mooi stukje zeil op de vloer en het bed zag er nog lekker zacht uit. En hij ruikt zelfs nog helemaal nieuw! Dit is wel echt even wat anders dan wat we hadden (en die was pas 1,5 jaar...)! We hebben alle spullen overgegooid en de oude camper vaarwel gezegd; de komende 5 dagen mogen we nog even genieten van wat meer luxe. Grace heeft voor ons ondertussen wat wassen gedraaid en zodra deze, na de heerlijke lunch met salade en vis, klaar waren hebben we Grace & Jim uitgebreid bedankt en gedag gezegd. Ze vonden het heel jammer dat we moesten gaan en we hebben afgesproken echt contact te houden.
Het was ons plan om in Caloundra, een klein kustplaatsje, een camping te zoeken en dan nog een uurtje ofzo te gaan shoppen. Caloundra ligt op 20 minuten rijden van de Australia Zoo, dus lekker dichtbij voor de volgende ochtend. Toen we in Caloundra aankwamen bleek helaas dat alle winkels op zaterdag om 12.00 uur al dichtgaan. Dat is jammer! Geen shoppen dus voor ons.. Dat is trouwens nog uitzonderlijk, want in echt heel veel plaatsen is er niet eens een winkel open op zaterdag, met uitzondering van de grote winkelketens, zoals Woolworths en Coles.
Aan het eind van de dag nog eventjes bij McDonalds op internet (dat is namelijk gratis!)gegaan en lekker even kunnen bijkletsen met Martijn en Els. Dat was fijn :), want we missen iedereen best wel hoor. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik wel minder moeite heb dan ik van te voren had gedacht. Jeroen en ik hadden het erover dat we het gevoel hebben dat we al veel langer weg zijn en dat het voelt als ‘normaal' ofzo. We zouden dit beiden echt nog veel langer vol kunnen houden, want we hebben het echt naar ons zin. Neemt niet weg dat we ook weer blij zijn als we thuis zijn, omdat we iedereen weer willen knuffelen en alle ervaringen willen delen! Maar het leven hier is zo veel relaxter en fijner en de omgeving zo adembenemend mooi, dat al het andere onbelangrijk lijkt (verplichtingen enzo). Maar goed, we hebben nog maar 9 dagen en dan zit het er voor ons alweer op, dus dan moeten we wel weer terug de realiteit in!
De camping waar we hebben geslapen in Caloundra was erg netjes, maar we zijn (met uitzondering op een plasje en een douche na) niet onze camper uit geweest. Het regende echt pijpenstelen! We hebben het samen binnen gezellig gemaakt en na het eten hebben we lekker wat afleveringen CSI gekeken. We vermaken ons wel hoor! Morgen lekker op tijd op, want om 09.00 uur gaat Australia Zoo open. Ik ben zenuwachtig!!! En natuurlijk erg benieuwd, want heel lang geleden was het mijn droom om als dierenverzorger in Australia Zoo te gaan werken (of leren) en om Steve Irwin van dichtbij mee te maken. Helaas is Steve niet meer, dat vind ik nog steeds een groot gemis, maar ik ga eindelijk zien hoe zijn levenswerk er in het echt uitziet!
WHOOO-HOO! Tot morgen!
Ziet er goed uit die nieuwe camper. Wat fijn dat jullie zulke hartelijke mensen daar hebben ontmoet waar jullie even konden bijkomen van het stukgaan van de oude camper. Geniet nog van de laatste week in Australie en veel plezier in de dierentuin.
Groetjes en XXX van ons
Jullie website staat als hoofdpagina op m'n tel zodat ik alleen maar m'n webbrowser hoef te openen om zo weer van jullie mooie avonturen te kunnen genieten:) Wat geweldig allemaal als ik dit zo lees, en wat gaat het toch weer snel voorbij.... Niet dat ik dat heel erg vind;) Geniet nog maar fijn van al dat moois, jullie hebben je tijd goed benut als ik dit zo allemaal lees....
Liefs Judith
Lieve Linda en Jeroen,
Helaas komt het einde in zicht, maar blijf genieten en blijf die verhalen nog lekker schrijven! Wij genieten met volle teugen met jullie mee!!
Ik denk wel dat als jullie in Nederland zijn, nog even een weekje of maandje moeten doorschrijven, want niet alleen jullie vallen in een gat.... wij ook!! Geen leuke verhalen meer :-D
Houdoe!
Ik ben zó jaloers!! :-)
:-D
Geniet er nog even lekker van!!